Prantslanna hammustas ahistajal keele otsast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Lõuna-Prantsusmaal õnnestus noorel naisel vastu hakata teda seksuaalselt ära kasutada püüdnud mehele hammustades väidetavalt ründajal keele otsast ära, kirjutab thelocal.fr.

Vahejuhtum leidis aset Toulouse äärelinnas, kus 24-aastane mees jälitas koduteel 19-aastast naist. Mehel õnnestus pääseda korterelamu koridori, kus naine elas ja koos liftis sõites püüdis ta hakata naisel toppi seljast ära tirima. Naine aga osutas vastupanu, vahendas prantsuse ajaleht La Dépêche du Midi.

Vastavalt ütlustele, lasi ohver end esmalt mehel suudelda ja võimaluse avanedes hammustas ründaja keele pooleks. Peale ootamatut asjade käiku põgenes mees sündmuskohalt.

Peagi kortermajja saabunud päästjad leidsid koridoripõrandalt osa mehe keelest ja tema verd, mille põhajl õnnestus kindlaks teha mehe isik.

Politsei teavitas ka haiglaid, et kui keegi peaks nende poole ärahammustatud keelega pöörduma, annaks asutus sellest jõustruktuuridele teada.

Väidetav ründaja pöörduski peagi kohalikku haiglasse ning ta arreteeriti koheselt.

Kohalike võimude sõnul mõisteti mees vägistamises süüdi ja talle määrati vanglakaristus ning hoolimata mehe poolsetest väidetest, et naine oli ise teda antud tegudele ärgitanud, teatas ajaleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles