President Ilves annab 13 soomlasele Maarjamaa Risti teenetemärgi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarjamaa Rist..
Maarjamaa Rist.. Foto: Peeter Langovits.

President Toomas Hendrik Ilves annab seoses Soome presidendi Sauli Niinistö riigivisiidiga 13 soomlasele Maarjamaa Risti teenetemärgi.

Maarjamaa Risti I klassi teenetemärgi saavad presidendilt Soome suursaadik Eestis Kirsti Narinen ja Soome omavalitsuse- ja reformiminister Anu Vehviläinen, selgub riigipea koduleheküljelt.

Maarjamaa Risti II klassi teenetemärgi saab Soome välisministeeriumi protokolliülem Maimo Henriksson ning Maarjamaa Risti III klassi teenetemärgi Soome rahandusministeeriumi avaliku sektori info- ja kommunikatsiooni-osakonna peadirektor Anna-Maija Karjalainen, Soome välisministeeriumi Euroopa asjade peadirektor Liisa Talonpoika.

Maarjamaa Risti IV klassi teenetemärgi saavad Soome suursaatkonnas töötav diplomaat Heli Kanerva, suursaadiku abikaasa Ossi Narinen ning Soome presidendi erinõunik Pete Pokkinen.

Maarjamaa Risti V klassi teenetemärgi saavad Soome suursaatkonnas töötavad diplomaadid Hannu Arhinmäki, Mika Mickelsson ja Hannele Valkeeniemi, arst Janne Reitala ning Soome presidendi kantselei teenistuja Jouko Toukonen.

Valgetähe medali saavad Soome presidendi kantselei teenistujad Pipsa Heismaa ja Henna-Riikka Kurvi.

Kotkaristi IV klassi teenetemärgi saab Soome kaitseatašee Eestis  kaptenleitnant Jussi Voutilainen ning Kotkaristi kuldristi Soome presidendi kantselei peakonstaabel Jani Rekola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles