Veel täna ja homme saab Telias oma vanade nutiseadmete vastu täiendava 50eurose soodustuse

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee kindlaks, palju sinu vanad nutiseadmed on väärt ja too need Teliasse uut seadet ostma minnes kaasa - nii saad väärika soodustuse, selgitab Taavi Õmblus Digitarga saates.
Tee kindlaks, palju sinu vanad nutiseadmed on väärt ja too need Teliasse uut seadet ostma minnes kaasa - nii saad väärika soodustuse, selgitab Taavi Õmblus Digitarga saates. Foto: Digitark

Korja kodust kaasa aeglaseks või kasutuks muutunud nutiseadmed ja võta need Teliasse uut soetama tulles kaasa, et saada uue omanikuks märkimisväärselt soodsamalt, räägib Taavi Õmblus Digitarga tehnoloogiasaates. Veel kuni 15. maini ehk täna ja homme saab teatud toodete puhul lisaks 50eurose boonus-soodustuse.

Kui telefon on töökorras, aga muutunud ajapikku aeglaseks ja ei rahulda enam igapäevaseid ootusi nutiseadmele, võib selle viia Teliasse tagasi – uue seadme võib nii saada märkimisväärselt soodsamalt, selgitab Taavi Õmblus Digitaraga stuudios. "Meile saad tagasi tuua piiramatul arvul vanu telefone ja tahvelarvuteid, mille olemasolu saad enda kasuks pöörata!"

Teatud mudelite puhul arvutatakse täna ja homme vanad nutiseadmed tagasi tuues ja uut soetades hinnast maha veel ka täiendav 50 eurone nii-öelda kindel boonus.

Näiteks saab kaks aastat vana kuid isiski vel töökorras Galaxy S5 eest pea 150 eurose soodustuse, testisime stuudios. Näiteks saab nii täna ja homme soetada võimsa ja uhke mobiiltelefoni Samsung Galaxy S7 Edge kokku pea 200 eurot soodsamalt ja lisaks ei jää vana seade kapinurka või sahtlisse tolmu koguma.

Kuidas toimida?

  1. Sul on mõni vana telefon või tahvel, aga sooviksid uuemat?
  2. Uuri, kui palju on sinu vana seade väärt!
  3. Vali e-poest või esindusest uus meelepärane seade
  4. Too oma vana seade Telia esindusse, saad uue selle võrra soodsamalt

Vaata, palju on sinu vana nutiseadme väärtus! Selleks tulev sisestada vaid oma telefoni IMEI-kood, mille saab teada, valides *#06# 

Sa ei pea olema Telia kient, et soodustust saada!

Vastavalt vana seadme olukorrale saad uuelt väärilise soodustuse. Oma vana seadme eest soodustuse saamiseks ei pea sa olema Telia klient. Soodustust saad kasutada ükskõik mis kaasaegse toote soetamiseks meie valikust. Sinu toodud vanale seadmele leiame keskkonnasõbraliku kasutuse.

Kui perekonnal või sõpradel on veel kasutuks muutunud nutiseadmeid, võid ka need tuua Telia esindusse – nii saad soodustust veelgi suurendada.

Tahad rohkem teada, enne kui otsustad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles