Raplamaal hukkus liiklusõnnetuses viieaastane poiss

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raplamaal Juuru vallas hukkus liiklusõnnetuses väike poiss.
Raplamaal Juuru vallas hukkus liiklusõnnetuses väike poiss. Foto: Lugeja foto

Raplamaal Juuru vallas hukkus pargitud auto järelhaagise tagant teele jooksnud ja auto alla jäänud viieaastane laps.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul sai politsei kell 12.49 teate, et Seli-Angerja teel on juhtunud liiklusõnnetus, milles hukkus viieaastane poiss. Esialgsetel andmetel oli perekond parkinud oma sõiduauto Ford koos järelhaagisega teepeenrale ja läinud lähedal asuvasse metsa tööd tegema. Seni teadmata põhjustel jooksis laps haagise tagant sõiduteele.

Vastassuunas liikunud sõiduauto Toyota juht ei suutnud õnnetust vältida ja sõitis lapsele otsa. Toyotat juhtinud 45-aastane mees oli kaine ja omas vastava kategooria juhtimisõigust.

Rapla politseijaoskonna juhi Janno Ruusi sõnul on tegemist äärmiselt kahetsusväärse õnnetusega, mis tõestab taas, et laste tegevust, eriti sõidutee läheduses, tuleb väga teraselt jälgida. «Tunneme kaasa hukkunu lähedastele ja paneme kõigile teistele südamele, et õues mängivatele lastele oleks üle räägitud kõik liikluses valitsevad ohud ja oleks tagatud vanemate järelevalve nende tegevuse üle,» ütles ta.

Politsei alustas õnnetuse asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles