Video: USAs süüdistatakse isa ja poega naise ja ta nelja tütre röövimises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
51-aastane Flint Wayne Harrison ja  22-aastane Dereck James Harrison
51-aastane Flint Wayne Harrison ja 22-aastane Dereck James Harrison Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides Utah´osariigis süüdistatakse isa ja poega naise ja ta nelja teismelise tütre röövimises, keldrisse vangistamises ja nende kallal vägivalla tarvitamises.

Politsei tabas 51-aastase isa Flint Wayne Harrisoni ja ta 22-aastase poja Dereck James Harrisoni Wyomingi osariigist, edastab torontosun.com.

Politseil puuduvad veel täpsed andmed, kui kaua mehed viit naist vangistuses pidasid.

Politsei andmetel kutsusid kaks kahtlusalust meest Utah´s Centerville´is  naise ja ta neli tütart enda juurde grillipeole.

Kui naised kohalse jõudsid, ei olnud õuel grilli ega muud grillipeoga seotut näha ja nad hakkasid naerma, kuid see vihastas mehi.

Siis viisid mehed naised oma maja keldrisse, poeg sihtis naisi relvaga ning kui naised ei allnud korraldusele põlvitada keldri põrandale, võttis isa pesapallikurika. Neil seoti käed seljataha.

Vangistusest pääsenud nelja tüdruku vanuses 13, 15, 17 ja 18 sõnul olid nad kinniseotud kui mehed nende ema pesapallikurikatega peksid. Ema suu oli kinni teibitud ja tume kilekott pähe tõmmatud.

Tüdrukute esimene põgenemiskatse ebaõnnestus, röövijad leidsid nende juurest mobiiltelefoni ja võtsid selle ära. Teisel katsel õnnestus vanimal õel hüpata relva eest ära ning teine õde lõi nooremat röövijat pesapallikurikaga.

Õed ja ema pääsesid röövijate majast välja ning naabri abiga sai politseisse helistada.

Kui isa ja poeg said aru, et naine ja tüdrukud pääsesid põgenema ja üsna varsti on politsei nende kannul, lahkusid nad kiirustades ja kihutasid esmalt Salt Lake Citysse, kuid järgmisel päeval sealt edasi Utah`naaberosariiki Wyomingisse.

Politsei otsis naiste vangistukoha maja ja keldri läbi, leides sealt verd, teipi, narkootikume ja relva. Uurimine näitas, et isa ja poeg olid naisteröövi hoolikalt ettevalmistanud, samas olles ise metamfetamiinisõltlased.  

Politsei sai vanema kahtlusaluse kätte Wyomingist Pinedale`ist, kuid jätkas piirkonnas otsinguid, sest korrakaitsjad olid kindlad, et ka poeg on kuskil läheduses.

22-aastane mees tabati möödunud laupäeval linna lähedalt, ta oli relvastamata.

Isa ja poega süüdistatakse inimröövis ja vägivallas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles