MTV uue vaatajarekordi tegi tõsielusari «Jersey Shore»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jersey Shore osalejad vasakult: Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola, Paul DelVecchio, Jenni Farley, Nicole "Snooki" Polizzi ja Vinny Guadagnino. Pildilt puudub Mike "The Situation" Sorrentino
Jersey Shore osalejad vasakult: Ronnie Ortiz-Magro, Sammi Giancola, Paul DelVecchio, Jenni Farley, Nicole "Snooki" Polizzi ja Vinny Guadagnino. Pildilt puudub Mike "The Situation" Sorrentino Foto: SCANPIX

Eelmise nädala reedel vaatas tõsielusarja kolmanda hooaja esimest osa 8,4 miljonit vaatajat.

Tegemist on 29 aastat eetris olnud telejaama kõige vaadatuma telesarja osaga, kirjutab Entertainment Weekly. «Jersey Shore» möödus nii ühe osa vaadatavuselt senistest vaadatavusajaloo hittidest, nagu animafilmid «Daria» ning «Beavis ja Butthead».

Tõsielusari jälgib peolembeliste itaalia päritolu noorte ameeriklaste ühiselu rannamajas, mis asub riigi idarannikul.

Sarja tegelastest on seni ehk suurimat tähelepanu saanud Mike «The Situation» Sorrentino, kes osales eelmisel sügisel startinud «Tantsud tähtedega» saate USA versioonis.

Üks senine osaline - Angelina Pivarnick – piirdus osalemisega kahe esimese hooaja osades. Sarja teine hooaeg lõppes mullu oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles