Rida asutusi said uued nõukogu liikmed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenduskuuri vajav tool
Uuenduskuuri vajav tool Foto: Lugeja Henry foto

Täna nimetas majandus- ja taristuminister viie riigi äriühingusse ning ühte sihtasutusse uued nõukogu liikmed.

Eesti Posti uueks nõukogu liikmeks saab ettevõtja ja tänane Riigikogu liige Meelis Mälberg, kes asendab seal majandusministeeriumi kantslerit Merike Saksa. Meelis Mälberg on pikaajalise ettevõtluskogemusega ettevõtja ning Räpina paberivabriku omanik.

Rahandusminister Sven Sesteri soovitusel nimetati nõukogu liikmed nelja riigi osalusega ettevõttesse. Lennuliiklusteeninduse AS nõukogusse nimetati Cinzia Siig, kes vahetab seal välja Urmas Klaasi. Cinzia Siig on MP Capital Grupp OÜ juhatuse liige. Cinzia Siigil on kauane ettevõtluskogemus turismiäris ning ta on varasemalt täitnud nõukogu liikme ülesandeid AS-is Tallinna Lennujaam ja nõukogu esimehe ülesandeid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses. 

Eesti Raudtee nõukogu liikmeks saab Tiit Riisalo, kes vahetab seal välja Aivar Sõerdi. Riisalol on pikaajaline kogemus raudtee- ja logistikasektoris. Ta on kuulunud raudtee valdkonnas tegutseva ettevõtte tegevjuhtkonda ning aktsiaseltside Tallinna Sadam ja Tallinna Lennujaam nõukogudesse. Liinirongide AS nõukogusse nimetati Andres Arrak. Andres Arrak on majanduspublitsist.

 Transpordi Varahalduse nõukogust lahkub Märt Murd ja uueks liikmeks saab Kaupo Raag. Raag on rahandusministeeriumi riigivara osakonna juhtivanalüütik.

Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse nõukogust kutsutakse tagasi Kristjan Kitvel ning määratakse Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus direktor Margus Noorma. Kaitseministeeriumi esindajana nimetatakse Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse nõukogusse kantsler Jonatan Vseviov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles