Eesti teatenelik tegi EMil võimsa rekordiparanduse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teatenelik koosseisus Kregor Zirk, Andri Aedma, Karl Johann Luht, Martin Liivamägi.
Eesti teatenelik koosseisus Kregor Zirk, Andri Aedma, Karl Johann Luht, Martin Liivamägi. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

4x200 meetri vabaujumise teatenelik (Kregor Zirk, Andri Aedma, Karl Johann Luht, Martin Liivamägi) püstitas ujumise Euroopa meistrivõistlustel Eesti rekordi, läbides distantsi ajaga 7.33,18. Kokkuvõttes andis see 17. koha. Varasem Eesti rekord purustati koguni 7,85 sekundiga.

«Teatenelik oli väga tubli,» sõnas peatreener Riho Aljand. «Meeskond klappis ja sellest tiimist võib saada täiesti tõsiseltvõetav teatemeeskond. Kolm nendest meestest on ju veel täiesti noored ja arengute jätkumise puhul oleme paari aasta pärast sellel distantsil Euroopas konkurentsivõimelised,» lisas Aljand.

«Esitusega võib täitsa rahule jääda,» lausus viimases vahetuses ujunud Martin Liivamägi. «Teateujumisega kaasneb alati võistkonnavaim ja kõik annavad endast parima, sest ei taheta üksteist alt vedada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles