Tallinna Merepäevad esitlevad: menubänd Ewert and The Two Dragons loob ilusa õhtu mere ääres

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons Saku Suurhallis
Ewert and The Two Dragons Saku Suurhallis Foto: Promopilt

Tänavused Tallinna Merepäevad üllatavad publikut rikkaliku kontsertprogrammiga, millele annab eriti värvika kuue 16. juuli õhtul Vanasadama kruiisialal toimuv draakonite vabaõhukontsert. 

22. märtsil andis Ewert and The Two Dragons oma karjääri suurima soolokontserdi Tallinnas Saku Suurhallis, kus astuti üles rohkem kui 6000 silmapaari ees. Bändi laulja Ewert Sundja sõnul soovitakse Tallinna Merepäevade kontserdiga pakkuda sarnast elamust vabas õhus. "Saime peale Suurhalli kontserti rohkesti positiivset tagasisidet ning ühtlasi nõuti ka võimalikult ruttu uut esinemist. Merepäevad toimuvad põneval alal Tallinnas ning kavatseme anda endast kõik, et tegemist saaks olema imeilusa õhtuga mere ääres," sõnas Ewert Sundja.    

Foto: Erlend Štaub

Tallinna Merepäevad 2016 projektijuht Tõnno Piigili sõnul on draakoneid juba ammu Tallinna Merepäevadele tagasi oodatud. “Ewert and the Two Dragons esines Tallinna Merepäevadel 2011. aastal ehk täpselt viis aastat tagasi, kui kollektiiv oli alles astumas esimesi suuremaid samme oma karjääris, kuid tänavu on meil hea meel tervitada neid juba Tallinna Merepäevade peaesinejatena,” sõnas Piigli. Projektijuhi kinnitusel  saab kontsert olema eriline: “Oleme Tallinna Merepäevade raames alati soovinud külastajatele pakkuda midagi uut ja erilist ning draakonite kontsert otse mere ääres seda kahtlemata on. Oma veesõiduki olemasolu korral saab kontserti jälgida ka merelt ja sellist võimalust päris iga päev ei ole,” rääkis Piigli.

Foto: Martin Ilustrumm

Ewert and the Two Dragons kontsert Tallinna Merepäevadel toimub 16. juulil kell 22.00 Vanasadamas kruiisialal, kontserdi lõpetab ilutulestik. Tallinna Merepäevade erihinnaga piletid müügil Piletilevis.

Tallinna Merepäevad 2016 toimuvad 15.-17. juulini Vanasadamas, Lennusadamas, Noblessneri sadamas ning Pirita jahisadamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles