Gert Kullamäe: kannatasime rasked minutid ära

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rock sai korvpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria esimese võidu, kui Kalev/Cramost saadi jagu 75:68. Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli kahe viimase mängu vahele jäänud aeg raske kogu meeskonnale. «Need neli päeva olid väga keerulised, mehed olid endasse tõmbunud ja keskendunud. Nii mängijad kui mina oleksime tahtnud kohe selle kaotatud kohtumise uuesti mängida, see eelmine mäng oli puhtalt meie oma, olen selles veendunud. Täna suutsime seda ka väljakul näidata,» sõnas Kullamäe. «Kalev sai ju täna Eesti liiga esimese kaotuse, see teeb eriti rõõmu!»

«Kannatsime rasked minutid ära, isegi Reinar jõudis ära oodata oma hetke ja need kolmesed ära panna. Teenisime selle võidu täna igati ära,» lisas Kullamäe.

«Mis seal ikka erilist, täna panin ära. Sellepärast mind siia toodi, et ma mõned kolmesed ära torkaks, täna õnnestus,» sõnas Reinar Hallik, kelle kaks tabavat kaugviset panid Tartu publiku teisel poolajal möirgama. «Publik andis kõvasti jõudu juurde,» sõnas Hallik Tartu Ülikooli spordihoonesse kogunenud täissaali kohta.

«Me peame agressiivsed olema ja seda me suutsime. Lõpus mängisime võrreldes eelmise kohtumisega paremini,» ütles viimasel veerandajal sarnaselt teise korvialuse jõu Brian Harperiga kaitses tükk aega nelja veaga vastu pidanud Hallik.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tõi võtmehetkena välja perioodi, kui Kalev viskas rünnakutel lihtsalt järjest mööda, kuid tartlased tabasid oma koduväljakul järjest mitu kolmest. Eelmises mängus kuivale jäänud ja eilegi kolmel esimesel katsel palli korvist mööda saatnud Hallik sopsas kahe, Marek Doronin ja Janar Talts ühe kaugviske.

«Meil tuli sisse väga halb moment, kui korraks kadus meil õige rütm. Eelmises mänguga võrreldes oligi vahe selles, et Tallinnas ei kaotanud me kordagi mängu üle kontrolli, kuid seekord see juhtus,» nentis Varrak.

Kalev/Cramo tagamängija Martin Dorbek sõnas, et kehv avapoolaeg maksis lõpuks võidu. «Meie mäng kõikus täna liiga palju üles-alla ja avapoolajal olime kehvad,» sõnas Dorbek. «Loodan, et meeskond hoiab raskel hetkel kokku ja ei lagune. See hooaja esimene kaotus tuleb unustada (Kalev oli kuni selle mänguni Eesti liigas võitnud kõik mängud-toim), seeria kestab ikka nelja võiduni,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles