Valveta jäetud küünal süütas korteri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advendiaeg.
Advendiaeg. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Eile õhtul pidid päästjad kustutama tulekahju korterelamus, kus omanik oli eluruumidest lahkunud, kuid jätnud põlema küünla, mis süütas laual olnud paberid.

Kell 19.19 sõitsid Lilleküla komando päästjad väljakutsele Põhja-Tallinnasse Tööstuse tänavale, kus viiekorruselise maja korter ja trepikoda olid suitsu täis. Korteris töötas suitsuandur.

Kõne hädaabinumbrile tegi ehmunud korteriomanik. Päästjate saabudes selgus, et korteriomanik oli hetkeks kodust väljunud.

Tema äraolekul süütas järelevalveta küünal laual olnud paberid ja elektrilise kraadiklaasi. Päästjad kustutasid väikese põlengu kiiresti sähmaka veega.

Päästjad panevad inimestele südamele, et põleva küünla juures ei tohi olla kergesti süttivaid esemeid ja lahtist tuld ei jäeta hetkekski järelevalveta, sest hooletusest saavad alguse paljud traagilise lõpuga tulekahjud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles