“Neetud naabrid 2” osutus esimesest osast etemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui enne üritas perekond Radner piiri panna kõrvalmajas pesitsevate korporatsioonipoiste pidutsemisele, siis nüüd tuleb neil ohjata korporatsioonitüdrukuid.
Kui enne üritas perekond Radner piiri panna kõrvalmajas pesitsevate korporatsioonipoiste pidutsemisele, siis nüüd tuleb neil ohjata korporatsioonitüdrukuid. Foto: Kaader filmist

Vähesed järjed osutuvad oma eelkäijatest paremateks ja “Neetud naabrid 2” kuulub nende harulduste hulka, arvestades, et esimene osa suurt midagi väärt polnud.

Kaks aastat tagasi linastunud komöödia esimene film “Neetud naabrid” osutus halvaks üllatuseks: nõrk sisu, lamedad naljad ja karikatuuridest veidi usutavamad karakterid muutsid linateose vaatamise piinarikkaks katsumuseks.

Põhimõtteliselt võinuks filmi nimetada täielikuks loominguliseks läbikukkumiseks, kui seda kaemas käinud inimesed poleks jätnud kinokassadesse kogu maailmas natuke üle veerand miljardi dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles