Haapsalu linnavalitsuse väitel neil teede remondiks raha ei ole (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu promenaad suvisel ajal.
Haapsalu promenaad suvisel ajal. Foto: Peeter Langovits

Mitmed Haapsalu kõrvaltänavad ja kõnniteed on ebatasase pinnaga, kuid Haapsalu linnavalitsuse kinnitusel ei ole nende teede kordategemine rahaliselt võimalik.

Haapsalu tänavate regulaarseks remondiks ja hoolduseks kulus linnavalitsuse kinnitusel nii 2014. kui ka 2015. aastal üle 700 000 euro, teetöödes on lähtutud 2001. aastal koostatud teede inventariseerimise tulemustest. Nüüd on kerkinud küsimus, mis on Haapsalu prioriteet, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Kui erinevaid pidusid, festivale ja laatasid võivad korraldada kodanikeühendused või ettevõtjad, siis linna teid ja kõnniteid ei remondi linnavalitsuse eest mitte keegi,» ütles Haapsalu linnavolikogu ja IRLi liige Merle Mäesalu.

Haapsalu aselinnapea ja Keskerakonna liige Peeter Vikmani sõnul tähendaks nende tänavate kapitaalremont linnavalitsusele sadu tuhandeid eurosid lisakulu, mille jaoks pole vahendeid kusagilt võtta ja lihtne eelarve ümbermängimine seda raha ei anna.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles