Orissaare jäi vaidluses Kuressaarega tühjade pihkudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orissaare
Orissaare Foto: Raigo Pajula

KOIT [kohalike omavalitsuste investeeringutoetus] kavast rahastamise järjekorra muutmise ideega lagedale tulnud Orissaare vald jääb ka seekord suure tõenäosusega tühjade pihkudega.

Siseministeeriumist kooskõlastusringile saadetud KOIT-kava muutmise eelnõus on Saare maakonnas number üks Kuressaare linnastaadioni rekonstrueerimine ja number kaks Orissaare gümnaasiumi rekonstrueerimine, kirjutas Saarte Hääl.

Orissaare vallavanema Aarne Põlluääre sõnul oli see temale täiesti uus info ja oma sõnul lootis ta siiralt, et Orissaare gümnaasium tõstetakse Kuressaare staadionist ettepoole.

Orissaare reformierakondlasest vallavanem on teinud kõvasti lobitööd, et toetuste kava eelistusnimekiri Orissaare kasuks muudetaks ning seda põhjendusega, et Kuressaare laenukoormus on nii suur ja linn peab enne oma võlgadest lahti saama, kui saab hakata KOIT-kava raha kasutama.

Põlluääre sõnul polevat hüva rahahunniku jõude seismine Orissaare suhtes aus ja alevikus asuva gümnaasiumi rekonstrueerimine oleks lausa hädavajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles