Väikeettevõtja edu saladus: targalt planeeritud ja juhitud online-identiteet

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas väikeäri vajab online-strateegiat ja häid koostööpartnereid eduka kliendisuhtluse sissetöötamiseks.
Edukas väikeäri vajab online-strateegiat ja häid koostööpartnereid eduka kliendisuhtluse sissetöötamiseks. Foto: SCANPIX

Väikeettevõtete suurimateks väljakutseteks on lükata edule hoogu nii, et kulud ei kasvaks üle pea, klientidega oleks igapäevaselt sujuv suhtlus ja tagasiside, ostuvihjed jõuaks edukate tehinguteni ning jääks aega tegeleda näiteks eksportturgude väljaselgitamiseks ning kasvustrateegia koostamiseks, kirjutab Digitark, et paljudes neis punktides tuleb appi Online.ee.

Digitark jagab eduka väikeettevõtte loomiseks ja arendamiseks hulga praktilisi soovitusi:

  • Loo oma ärile online-identiteet
  • Hea ülevaade kuludest tekitab ajapikku ka piisavalt vabu vahendeid äritegevuse laiendamiseks
  • Hoia kliente, kes toovad sulle tulu
  • Jaga ülesandeid ja vastutust tulemuste ees
  • Suhtle, jälgi, liigu ringi
  • Õiged ja head mõtted saagu alati teoks

Sulle võib huvi pakkuda ka need Digitarga saatelõigud:

Samuti esaitab DIgitark väikeettevõtja kuus kriitilist küsimust, millele vastamine julgustab ettevõtte kasvu:

  • Kas ettevõttel on olemas koduleht? Kodulehe majutuse teenus võimaldab sul veebis teha nähtavaks oma ettevõtte eesmärgid, kaubad ja teenused ning tööpõhimõtted, lisaks sisaldab see e-posti teenust ja kaasa saad ka vajaliku kliendihalduse teenuse. Voog on platvorm, mis võimaldab sul ehitada nägusaid ja loomingulisi veebilehti imelihtsalt! Esimene kuu on proovimiseks kusjuures tasuta ning kodulehe majutuse kliendile hind edaspidi vaid 5 €/kuu.
  • Kas ettevõttel on usaldusväärne @omafirminimi.ee e-maili aadress? Sobiva domeeni saad soetada Teliast koos kodulehe majutuse teenusega.
  • Kas koduleht on uuendatud viimase 2 aasta jooksul ja on mobiilisõbralik? Ehitades uut veebilehte, on tark teha kohe selline lahendus, mis on kena ja loogiline ja hästi loetav ka nutiseadmetes. Vaata responsive web design
  • Kas kodulehele on tehtud piisav SEO/SEM plaan, et sinu ettevõtte ärisõnumid oleksid Google'is nähtavad? Kui sinu ettevõtte info on korrektne ja kättesaadav Eesti ühes suurima otsinguportaali Neti.ee kataloogis, aitab see kaasa ka sellele, et oled kiiremini, lihtsamini ja suuremate investeeringuteta leitav ka näiteks Google-otsingumootoris. Neti.ee keskkonda külastatakse nädalas pea 700 000 korda. Kodulehe majutuse kliendile on nädalane Neti.ee multibanner hinnasoodustusega -75%.
  • Kas teed reklaami oma ettevõttele?
  • Kas kasutad sotsiaalmeedia jõudu?

Loe täispikka lugu Digitargast ja saa teadlikumaks ettevõtjaks. Tee Online.ee-sse oma töötajate kontaktigrupp ja oluliste teavituste puhul saada kõigile korraga personaalne SMS.

Loe ka Telia ärikliendiajakirja Lahendus!

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles