Politsei määras nelja kannatanuga avarii põhjustanud ajateenijale trahvi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe sõidukid.
Kaitseväe sõidukid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Politsei määras rahatrahvi ajateenijale, kes tänavu veebruaris põhjustas nelja kannatanuga liiklusõnnetuse.

 

Ida prefektuuri pressiesindaja ütles BNS-ile, et politsei määras väärteo korras rahalise trahv 22-aastasele noormehele, kes tänavu veebruaris põhjustas kannatanutega liiklusõnnetuse.

Õnnetus juhtus 25. veebruaril kella 12.45 paiku Tapa-Koigi maantee 1,8. kilomeetril, kus kaitseväe sõidukit Mercedes-Benz 250GD juhtinud 22-aastane Rivo kaotas sõiduki üle kontrolli ning kaldus järsus paremkurvis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise sama marki kaitseväe autoga, mida juhtis 23-aastane Timofei. Kõik neli õnnetusse sattunud kaitseväelast olid 1. jalaväebrigaadi ajateenijad.

Kiirabi viis mõlema sõiduki juhid ning mõlema sõiduki kõrvalistujad, 23-aastase Aleksandri ja 19-aastase Kristjani Rakvere haiglasse kontrolli. Tervisekontrollis selgus, et kaks ajateenijat olid saanud kergeid vigastusi ning nad lubati samal õhtul väeossa tagasi. Kahel ajateenijal vigastusi ei tuvastatud.

Õnnetus juhtus väljaõppe ajal kaitseväe linnaku lähistel. Teeolud olid õnnetuse juhtumise ajal rasked ning seetõttu olid ka autode kiirused väikesed.

1. jalaväebrigaadi pressiesindaja lisas, et mõlemad õnnetusse sattunud sõidukid on remondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles