Donald Trumpi «trumbiks» on 27-aastane kommunikatsioonijuht

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hope Hicks
Hope Hicks Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi kampaaniatiimi kuulub ainult üks naine, kelleks on 27-aastane kommunikatsioonijuht Hope Hicks.

Hicksi sõnul on ta Trumpi kampaaniaga nii hõivatud, et viimati oli ta kodus möödunud sügisel tänupüha ajal, edastab news.com.au.

Trumpi «trumbiks» ja «salarelvaks»  peetav noor naine lendab koos kandidaadiga ühelt kampaaniasündmuselt teisele, jäädes kulissidetaguseks tegijaks. Hicks teeb kõik, et ta varju jääks, ta ei anna intervjuusid, ei figureeri sotsiaalmeedias ega esine televisioonis.

Hicks liitus Trumpi meeskonnaga juba 2014. aasta augustis, tegeledes esmalt Donald Trumpi ja ta tütre Ivanka Trumpi äride avalike suhetega.

Brünett kaunitar proovis varem kätt modellinduses, olles nii Ralph Laureni kui Ivanka Trumpi moefirma modelliks. Enne seda töötas ta PR juhina New Yorgi avalike suhete firmas Hiltzik Strategies.

Greenwichi ülikooli haridusega naisel ei olnud varasemast poliitikas kogemust, kuid see ei takistanud tal Trumpiga liitumast ja tema paremaks käeks saamast.

«Trump pakkus mulle 2015. aasta jaanuaris pressisekretäri kohta teatades, et ta kavatseb presidendiks kandideerida. Ma võtsin selle vastu,» meenutas ameeriklanna.

Nüüdseks töötab Hicks koostöös Trumpi kampaaniajuhi Corey Lewandowski ja veel nelja inimesega, kes kuuluvad siseringi.

Hicks tegi möödunud kuul suure vea, saates e-kirja, mitte kaastöötajale, nõunik Michael Caputole, vaid hoopis väljaande «Politico» reporterile Mark Caputole, kuid asi sai mõningase närvikuluga lahendatud.

Poliitikavaatlejate teatel on üks asi kindel, et kui Trump ei leia end 2017. aastal Valge Maja ovaalsaalist, on äärmuslikult lojaalne Hicks ikka ta kõrval. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles