Pildid ja video: ohvri isa tungis kohtusaalis mõrvarile kallale (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Clevelandi kohtusaalis tungis brutaalselt mõrvatud ohvri isa võika teo toimepanijale kallale.

Mõrvatud 18-aastase Shirellda Terry isa Van kutsuti kohtusse, et ta esineks avaldusega tema perekonna kaotusest.

Pöördudes kohtuniku poole, sõnas oma tütre kaotanud Terry: «Pakun, et peaksime enda südameis püüdma andestada sellele klounile… kes võttis mult mu lapse.»

Ent ühel hetkel pidas Terry pausi, pööras end ümber ja sööstis kaitsja laua taga istuvale Michael Madisonile kallale. Kohaliku meedia teatel õnnestus Terryl haarata süüdistatava näost ja kõrist, mis tekitas kohtusaalis kerget paanikat. «Ei!» ja «Terry!» kostusid kaosesse sattunud ruumist.

Terry õde ütles meediale, et tema vend ei suutnud enam taluda Madisoni irvet. «Ta vaatas mulle otsa ja naeris,» lausus Terry, kes leidis, et Madisoni käitumine ei olnud väärikas. «Mõtlesin, kuidas ta rebis mu tütre küljest kehaosi, lõikas mu last. Tegid kõike seda samal ajal, kui mu laps oli veel elus, järelikult põhjustasid mu lapsukesele suurt valu. Ma ei tea, kas mõtlesin konkreetselt sööstmisele […], lihtsalt teadsin, et tahan teda kätte saada.»

Lõpuks eemaldasid šerifi asetäitjad Terry Madisonist ja viisid ta kohtusaalist minema. Sündmuskohal viibinute sõnul olevat Madison naernud, kui korrakaitsjad ja Terry rüselesid omavahel. Terry ütles, et tal ei ole midagi selle vastu, kui talle esitatakse Madisonile kallaletungimise eest süüdistus, sest tema arvates talitas ta õigesti.

Pärast 15-minutilist segadust ruumis jätkati kohtuistungiga. Vandekohus oli seda meelt, et Madison tuleks kolme inimese röövimise ja nende tahtliku tapmise eest surma mõista. Kohtunik nõustus ja kuulutaski samasisulise otsuse välja.

Madisoni, kes oma sõnutsi imetleb sarimõrvarit Anthony Sowelli, ohvriks langesid peale Shirellda Terry ka 38-aastane Angela Deskins ja 28-aastane Shetish Sheeley. Ohvrite laibatükid leiti kilekotist Madisoni kodu lähedalt Ida-Clevelandis 2013. aastal.

Ohio osariigis, mille suurim linn on Cleveland, hukatakse surmamõistetud surmasüstiga.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles