Nurme ja Mukunga Raplas võidukad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme (nr. 1001).
Tiidrek Nurme (nr. 1001). Foto: Siim Solman.

Rapla Selveri neljanda Suurjooksu parimad olid Ibrahim Mukunga ja Tiidrek Nurme.

Selver Linnajooksude sarja kuuluval IV Rapla Selveri Suurjooksul püstitati tänavu osalejate rekord, kui finišijoone ületas 1189 jooksjat. Kümne kilomeetrisel distantsil osales eelmise aasta võitja Ibrahim Wachira Mukunga, kes ka sellel aastal võidutses ajaga 30.25. Teise koha omaniku Argo Jõesoo aeg täna 31.34, kolmas koht kuulus Jaanus Kallastele. Naiste kolm esimest kümne kilomeetri distantsil olid Kaisa Kukk võiduajaga 35.25 ning Mari Boikov ja Grete Tõnne.

5 km distantsil olid Raplas kiireimad Tiidrek Nurme, kes võiduajaga 14.39 edestas vaid kahe sekundiga Keio Kitse. Naistest oli parim Birgit Pihelgas täpselt 19 minutiga. Kokku oli lõpetajaid kahe distantsi peale 1189, mis on eelmise aastaga võrreldes 250 võrra rohkem. Lisaks läbis koos Pipi ning Selveri Tibuga lastejooksu ligi 400 last.

Ilmaolud Raplas olid jooksmiseks igati head, sobiv temperatuur ja päikesepaiste, mis vaheldus väikese vihmahooga ning pakkus jooksjatele mõnusat jahutust. 5 km raja läbisid ka jooksu patroonid Miss Raplamaa Nele Randpere ja Risto Ütsmüts. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles