The Prodigyt soojendab kuu aja pärast Õllesummeril Cartoon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cartoon
Cartoon Foto: Promopilt

Täna täpselt kuu aja pärast esineb Õllesummeril The Prodigy! Enne nende ülesastumist kütab pealavalt rahva kuumaks Eesti elektroonilise muusika hitimeister Cartoon. 

Cartooni liikmed on väga elevil, et saavad laval üles astuda oma iidolitega, keda ajahammasratas on hästi kohelnud.

Kõige mõjusaimad lood The Prodigy loomingust on Cartoonile olnud «Wind It Up», «Out Of Space», «Break & Enter», «No Good», «Invaders Must Die», «Spitfire».

Cartooni liige Ago Teppand lisab: «Üks esimesi bände, keda mäletan end teadlikult kuulamas, oli The Prodigy. See oli millalgi enne lasteaia iga, venna toast tuli koguaeg mingit muusikat ja kõik, mida ma tema tolleaja playlistidest mäletan, on lugu «Out Of Space» The Prodigy debüütalbumilt. Selle kasseti ketrasin ma ribadeks ja siis mu vend andis oma ülejäänud The Prodigy kollektsiooni ka mulle. «Music For The Jilted Generation» oli teine album, mis muutis mu arusaama muusikast. Tol ajal õppisin oma lõbuks kidraga nende sündiriffe järgi mängima.»

Foto: Gert Nõgu

Enne legendaarse The Prodigy lavaleastumist on Cartoonil plaanis pakkuda palju visuaalselt ägedat silmailu laval asetsevatelt ekraanidel, mis on sünkrooniseeritud muusikaga ning palju selliseid versioone meie lugudest, mida varem pole kuuldud.

Cartoon, koosseisus Joosep Järvesaar, Ago Teppand ja Hugo Martin Maasikas on koos tegutsenud 2015. aasta aprillist. Bändi liider, Joosep Järvesaar on endise rock-ansambli Bedwetters lauljana toonud Eestisse ajaloo ainsa MTV Euroopa Muusikaauhinna. Samuti kuulub talle Bedwettersi ajast Raadio2 Aastahiti tiitel. Täna võivad poisid enda arvele kirjutada üle 327 000 igakuise kuulaja Spotify’s, nende lugu «On & On»  koos Daniel Leviga on saanud YouTube’is vaatamisi üle 17 768 680 korra. Koostööd tehakse hetke kuumimate artistidega, nagu Jüri Pootsmann ja paljud muud.

Õllesummer Festivalil esineb Cartoon Estrella pealaval, kolmapäeval 6. Juulil. Pileteid saab osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles