Soomes leiti maanteekraavist 6-aastane teadvuseta Eesti tüdruk (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Soomes Kauhava linnas leiti laupäeval teeäärsest kraavist 6-aastane teadvuseta tüdruk, kirjutab Iltalehti. Kriminaalpolitsei komissar Sakari Palomäki ning vanemkonstaabel Johanna Seppänen kinnitasid Postimehele, et tüdruku näol on tegemist Soomes elava eestlasega.

Kuueaastane tüdruk oli laupäeval olnud sõbral külas ning hakanud kell kolm sealt rattaga koju sõitma. Pere hakkas muretsema, kui tüdruk polnud poole neljaks koju jõudnud ja läksid siis teda otsima. Tõsiselt viga saanud tüdruk leiti alles pärast kella viit.

Soome politsei sõnul pole hetkel veel juhtumi kohta täpsemat infot. Seda, kas tegemist oli ühepoolse õnnetusega või osales selles ka keegi teine, politsei öelda ei osanud.

Leidmise hetkel lamas tüdruk teadvuseta kraavis ning ta oli saanud tõsiselt vigastada. Hetkel viibib kannatanu intensiivraviosakonnas, kuid politsei usub, et tema elu pole siiski ohus.

Palomäki ütles Postimehele, et politsei pole saanud veel tüdrukuga rääkida ning võib arvata, et see ei õnnestu veel mitu päeva. Seetõttu ei tea uurijad palju õnnetusse sattunud laps juhtunust üldse mäletab.

Kui tüdruk sõitis otse kodu poole, nagu politsei oletab, siis võis ta enne leidmist lebada kraavis kuni 2 tundi. Sõbra kodu ja leidmiskoha vahemaa on alla kilomeetri.

Politsei sõnul on see vaikne tee, kus pole palju liiklust ning möödujad ei pruukinud teda märgata, sest kraav oli sügav ja rohtu kasvanud.

Politsei leidis kraavist kive, kuid pole selge kas saadud vigastused võisid tekkida just nende tõttu. Tüdruk kandis kiivrit, kuid väidetavalt oli see kahjustatud. Ratas polnud palju kahjustada saanud, seetõttu võib eeldada, et väga kiiresti jalgratas ei liikunud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles