Kaheksa märki, et sa oled tema jaoks ainult üleminekusuhe

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõige hullem on see, et sa võid enesele teadmata olla kellegi jaoks lihtsalt üleminekusuhe. Su kaaslane on parajasti haavatav ja sina vaba, mis võib teid viia enesele teadmata suhteni, mis ei pruugi kauaks kestma jääda. 

Cosmopolitani abiga panime kirja kaheksa märki, mis võivad viidata sellele, et sa oled ta jaoks ainult üleminekusuhteks sobilik.

  1. Tal lõppes just eelmine suhe. See ei tähenda, et teil kindlasti mitte midagi välja ei tule ja sa ei tohiks temaga suhelda, sest tal lõppes kuu aega tagasi vana suhe, aga see on üks ohumärkidest.

  2. Ta räägib, et ta eelmine suhe oli väga tõsine. See on jällegi väga oluline punkt. Kas ta oli kellegagi suhtes kuu aega või kaheksa aastat? Kas kõik arvasid, et nad kunagi kindlasti abielluvad? Pane tähele, kuidas ta oma endisest suhtest räägib.

  3. Ta on kogu aeg suhtes. Mõned inimesed, mingil salapärasel põhjusel, ei oska üksi olla. Nad peavad alati suhtes olema. See tähendab, et pärast rasket lahkuminekut haaravad nad samuti esimesest õlekõrrest. Sellist mustrit on väga raske murda.

  4. Asjad liiguvad väga kiiresti või ta tunneb ennast sinuga liiga mugavalt. Kas sulle tundub nagu ta ei olekski oma viimasest suhtest välja tulnud? Kas ta tahab juba esimesel kuul kogu aeg sinu juures ööbida ja eeldab sinult sama? Tal on raske oma eelmisest suhtest lahti lasta ja uute reeglitega harjuda.

  5. Ta vajab mõne tähtsa ürituse jaoks kaaslast. See tähendab, et sa ei olegi isegi mitte üleminekusuhtes, vaid lihtsalt ilus trofee käekõrval. Eriti siis, kui sinna üritusele on oodatud ka tema eks. Mõtle välja, kuidas sa sealt vajadusel kiiremas korras tulema saaksid, sest tõenäoliselt ei tule sellest väga lahe pidu.

  6. Vahepeal tundub, et teil ei ole mitte midagi ühist. Võib olla olete mõlemad või üks teist üle elanud väga raske lahkumineku ja tundub, et pakute just sellel hetkel teineteisele vajalikku toetust. Ta mõistab ja lohutab sind, aga muus osas tundub, et teil ei ole mitte midagi ühist. Sellisel juhul tuleks oma haavad siiski teistmoodi parandada, sest muidu põhineb teie suhe ainult kaastundel.

  7. Ta surub peale oma suhtereegleid. Tundub, et ta ei suuda lahti lasta sellest, kuidas asjad enne olid. Teda häirib, kui sa sõnumeerid liiga tihti või liiga harva. Talle ei meeldi, kui sa ei lähe temaga kinno või keeldud kogu aeg tema juures ööbimast. See tähendab, et ta tahab, et sa tema eksi asendaksid. Seniks, kuni ta ei lepi sellega, et ta eelmine suhe on lõppenud, ei tule teil midagi välja.

  8. Ta sõbrad ei viitsi sind tundma õppida. See ei tähenda, et nad oleksid õelad või laisad, aga sa saad nende suhtumisest aru, et nad ei usu, et sa pikemalt seltskonda püsima jääd. Sõbrad teavad, kuidas su kaaslasel tegelikult läheb ja kas ta on päriselt oma eksist üle saanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles