Sõudjad sprintisid Harku järvel

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudmine.
Sõudmine. Foto: Raigo Pajula

Eesti 250 meetri sõudmise meistrivõistlustel Tallinnas Harku järvel üllatasid Kaspar Taimsoo alistanud Oskar Kuzmin ja endine tippsõudja Kaisa Pajusalu.

Tartus noortetreenerina töötav Pajusalu näitas, et Eestis talle endiselt vastast ei ole: viljandlannad Krete Koovit ja Erli Mat kaotasid talle lühimaal vähemalt kahe ja poole sekundiga.

Meeste klassis läks olümpiaks valmistuva neljapaadi eessõudja Kaspar Taimsoo kolmandat sprindikulda püüdma, aga tänavu eliitmeeste sekka kerkinud tallinlane Oskar Kuzmin oli kiireim juba eelsõidus ja alistas Taimsoo 0,4 sekundiga ka finaalis. Kolmas oli Joosep Laos, neljas Andrei Jämsä.

A-klassis võitsid ühepaatidel Margus Kodasma ja Kärolyn Mäesaar, B-klassis Greta Jaanson ja Mattias Erik Tammi. Meeste roolijata kahesel olid parimad Markus Ritson ja Daniel Liik, noormeeste samas klassis Margus Kodasma ja Tristan Lasn.

Meie olümpiasõudjatel on plaanis osaleda järgmisel nädalavahetusel Poolas Poznanis kolmandal MK-etapil, nädal hiljem on Eesti parimad stardis Leedus Trakais traditsioonilisel Merevaigust Aeru regatil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles