Reigo Tamm: “Volikogu esimehe amet pole hirmutav”

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametist lahkunud erukindrali Urmas Roosimägi asemel 
Tapa vallavolikogu esimeheks valitud Reigo Tamm tunneb end volikogu juhtides kindlalt, sest on teinud seda varemgi. Ta usub, et suudab oma tegemisi nii planeerida, et jääb piisavalt aega nii volikogu esimehe ülesannete täitmiseks kui tööks Vanemuise teatri ooperisolistina.
Ametist lahkunud erukindrali Urmas Roosimägi asemel Tapa vallavolikogu esimeheks valitud Reigo Tamm tunneb end volikogu juhtides kindlalt, sest on teinud seda varemgi. Ta usub, et suudab oma tegemisi nii planeerida, et jääb piisavalt aega nii volikogu esimehe ülesannete täitmiseks kui tööks Vanemuise teatri ooperisolistina. Foto: Meelis Meilbaum

Ametist lahkunud erukindrali Urmas Roosimägi asemel 

Tapa vallavolikogu esimeheks valitud Reigo Tamm tunneb end volikogu juhtides kindlalt, sest on teinud seda varemgi. Ta usub, et suudab oma tegemisi nii planeerida, et jääb piisavalt aega nii volikogu esimehe ülesannete täitmiseks kui tööks Vanemuise teatri ooperisolistina.

Eelmisel Tapa vallavolikogu istungil valiti teid volikogu esimeheks. On see teie jaoks väljakutse?

Loomulikult on see uus amet ja uus positsioon ning üht-teist tuleb ka õppida. Samas ei ole see minu jaoks midagi hirmuäratavat. Olen olnud volikogus kuus ja pool aastat – praeguse ja eelmise koosseisu ajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles