Tesla uuendas Model Si

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S
Tesla Model S Foto: SCANPIX

Tesla Motors uuendas oma populaarseimat mudelit Model S, kõpitsetud on nii esiosa disaini kui ka tehnilisi näitajaid, kirjutab Auto Express.

Valikusse lisandusid uued, soodsaimasse hinnaklassi jäävad 60 ja 60D mudelid, uue 60 hind algab 66 000 dollarist, 60D puhul tuleb lisaks välja käia vähemalt 5000 dollarit.

Tesla müüs varem 60 nime all 60 kWh akuga mudelit (Model Si mudelinimetused järgivad reeglina akupaki suurust), kuid lõpetas selle pakkumise eelmisel aastal. Uuenenud 60 akupaki suurus on aga 75 kWh ning valikusse lisandus neliveoga 60D.

60 ja 60D suudavad ühe laadimisega läbida üle 320 kilomeetri, tippkiiruseks on 209 km/h, nullist sajani kiirendavad masinad 5,5 sekundiga.

Autod on varustatud ka Autopilot riistvaraga, mis tähendab, et soovi korral on võimalik omanikul vahetada akupakk suurema vastu ning sisse lülitada Autopilot tarkvara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles