Peipsimaa orelifestival algab pühapäeval Torma kirikus

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrog annab kontserdi Kodavere ja Iisaku kirikus.
Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrog annab kontserdi Kodavere ja Iisaku kirikus. Foto: arhiiv

Kontserdiga Torma kirikus pühapäeval kell 18 algab kolmas Peipsimaa orelifestival. Esinevad äsja Elleri kooli kiitusega lõpetanud organist Kaisa Kuslapuu ja oboemängija Kristin Kaha. Nendega liitub kolmas Tartu neiu Erle Kont, kes on oma klarnetiõpinguid asunud jätkama Sibeliuse akadeemias.

Muusikalised ülemeretervitused toovad festivalile 18. juunil Kodavere ja järgmisel päeval Iisaku kirikus Soome organist Sirkka-Liisa Jussila-Gripentrog ning soome-rootsi päritolu organist Marianne Gustafsson-Burgmann, kes annab koos viiuldaja Lea Tuuriga kontserdi Lohusuus 28. juunil ja Räpinas järgmisel päeval.

Lisaks nimetatuile osaleb festivalil Tartu organist Urmas Taniloo, kes annab perekontserdi koos abikaasa Pille Taniloo (orel) ja poeg Joonas Tanilooga (saksofon, laul) Mustvees 22. juunil.

Festivali korraldaja Elke Unt teatas, et vanavanematele, kes toovad Peipsimaa orelifestivali kontsertidele kaasa suvevaheaega veetvad alla 18-aastased lapselapsed, saavad festivali poolt kaasa tänuüllatuse. Kontserdid on kuulajaile tasuta või omal soovil vaba annetusega kohalikule kogudusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles