«The Voice'i» laulja Christina Grimmie tapjaks võis olla hullunud fänn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Grimmie
Christina Grimmie Foto: SCANPIX

Reedel tulistati surnuks talendisaatest «The Voice'i» tuntud laulja Christina Grimmie ning praegu arvatakse, et mõrvariks oli hullunud fänn.

22-aastane Grimmie jagas Orlandos Floridas kontserdi järel autogramme, kui tundmatu mees teda pähe tulistas. Grimmie vanem vend Marcus püüdis mehe kinni ja väänas ta maha, misjärel kahtlusalune end ise maha lasi.

Orlando politseiülem John Mina sõnul võis tulistaja olla hullunud fänn: «See on spekulatsioon, kuid see paistab hetkel tõenäoline.»

Politsei sõnul sõitis mees spetsiaalselt Orlandosse ning võttis kaasa kaks püstolit ja jahinoa, et kuritegu korda saata. 

Mina sõnul ei polnud mehel kuriteoks kindlat põhjust: «Pole põhjust arvata, et mees teda tundis. Me üritame leida kuritöö motiivi.»

Politseinik tänas ka lauljatari venda kiire tegutsemise eest: «Marcus käitus kangelaslikult ja sekkus kiiresti, mis päästis tõenäoliselt nii mõnegi elu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles