Arvatava Orlando tulistaja eksnaine: «Ta peksis mind»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto tehtud noorest Omar Mateenist 2001. aastal
Foto tehtud noorest Omar Mateenist 2001. aastal Foto: SCANPIX

29-aastase Orlando geiklubi massitulistamises kahtlustatav Omar Mateeni eksnaise sõnul oli mees vaimselt ebastabiilne ja peksis teda korduvalt, vahendab Washington Post.

Naine kohtus enda sõnul Omar Mateeniga umbes 8 aastat tagasi, seejärel otsustas ta kolida Floridasse ja mehega abielluda.

Esialgu olevat naise sõnul abielu olnud normaalne, kuid hiljem muutus ta vägivaldseks.

«Ta ei olnud stabiilne inimene,» rääkis naine oma eksabikaasast, paludes anonüümsust. «Ta peksis mind. Ta tuli lihtsalt koju ja hakkas mind peksma, sest ma ei olnud pesu pesemist lõpetanud või muud sellist,» lisas ta.

Kuigi FBI ei ole avalikult tulistaja isikust tunnistanud, leiti USA ametivõimude sõnul tulistaja surnukehalt isikut tõendavad dokumendid, käsirelv ja püss.

Mateeni eksnaise sõnul olid mehe vanemad pärit Afganistanist, kuid Mateen ise sündis New Yorkis. Hiljem kolis perekond Floridasse.

«Ta tundus olevat normaalne inimene,» sõnas naine ja lisades, et Mateen ei olnud väga usklik. Abielus oldud kuude jooksul ei olnud naise sõnul mingeid märke, et mees on radikaalse islami mõju all.

Florida kohtudokumentide alusel lahutas paar ametlikult 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles