Urmo Aava stardib Hankook Baltic 1000 km võidusõidul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrei Ozdoba

Endine tuntud rallisõitja ja praegune auto24 Rally Estonia korraldaja Urmo Aava stardib nädalavahetusel Pärnus auto24ringil toimuval võidusõidul. Endine ralliäss läheb rajale crosskart challange võistlusklassis.

Crosskart challenge klassis võisteldakse bagidel, mis on toodetud Hispaanias ning võistlejaid ootab kolm viie ringilist võistlussõitu.

„Tänan võistluse korraldajaid selle põneva kutse eest. Nii palju, kui olen Youtube videodest vaadanud, on tegemist põneva võistlusmasinaga ning kindlasti saab see olema huvitav kogemus. Kuna tegemist on suhteliselt taskukohase, kuid samas väga atraktiivse klassiga, siis usun, et see võiks olla väga heaks klassiks noortele, harrastajatele ja ka tegelikult tippsõitjatele, kes saaks suhteliselt mõistlike kuludega kätt ja aju nö. soojas hoida.” Urmo Aava lisas, et kuna tal varasem kogemus sellise bagiga sõitmisel puudub, siis täpsemini oskab ta kommenteerida pärast esimeste ringide läbimist reedel.

Crosscart challenge klassi eelsõit algab reedel 17. juunil kell 11:40 ning esimene võistlussõit saab stardi 14:00.

Hankook Baltic 1000 km võistlusnädalavahetuse ajakava leiab siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles