Helen Veermäe: “Sponsorid ja lisaraha on kogu Eesti spordi murekoht”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18.–20. juunini Rakvere spordihallis peetavate Euroliiga mängudel askeldab saalis ka võrkpalliliidu uus peasekretär Helen Veermäe.
18.–20. juunini Rakvere spordihallis peetavate Euroliiga mängudel askeldab saalis ka võrkpalliliidu uus peasekretär Helen Veermäe. Foto: Erakogu

18.–20. juunini Rakvere spordihallis peetavate Euroliiga mängudel askeldab saalis ka võrkpalliliidu uus peasekretär Helen Veermäe. Eesti rahvusmeeskonna vastasteks on kohtumiste järjekorras Luksemburg, Austria ja Valgevene. Just meeste esindusvõistkonna tulemuste põhjal kiputakse andma hinnangut alale kui tervikule. Koondis on viimastel aastatel oma ülesannetega kenasti hakkama saanud, kuid tegemist on jäämäe tipuga, ja kui telgitagustesse süveneda, siis paistab, et murekohti jagub. Rakverest pärit Helen Veermäe arutleb intervjuus muu hulgas, mida teha, et jalgpalli- ja judotreenerid lasteaias paremaid poisse endale ei krabaks ning võrkpallile riismed ei jääks.

Alustan tüüpilise tööintervjuu küsimusega – miks otsustasite kandideerida Eesti Võrkpalli Liidu peasekretäri ametikohale?

Olen suure osa oma elust olnud spordiga seotud. Harrastasin ise üle kümne aasta ka just võrkpalli, jõudes tüdrukute C-klassis Eesti meistritiitlini. Nii et kui see võimalus minuni jõudis, oli otsus kerge tulema – tegemist on ikkagi Eesti ühe paremini toimiva alaliiduga, kus on väga hea ning ambitsioonikas meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles