Kiirendatud korras ideest teostuseni - jäätis valmis vaid paari kuuga

Liina Kanarbik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Jäätisetegu võtab ideest valmis tooteni enamasti aega natuke alla aasta, kuid vajadusel saab ka kiiremini. Nii jõuab reedel poelettidele Balbiino uus soolase karamelli lisandiga maapähkli-koorejäätis, mille tootearendusega alustati alles tänavu aprilli lõpus.

Eelmisel aastal tegi tootearendus spetsialist 150 erinevat katsetust ning seoses tervisliku toitumise massidesse jõudmisega prooviti ka nisuidu-porgandijäätist ja kõrvitsa-kaneelijäätis, kuid praegu need veel tootmisesse ei jõua. Kolk leiab, et veel on vara Eesti rahvale seda pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles