Cool D ilmutas uue hiti «Suveaeg 2.0»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D
Cool D Foto: Erakogu

Eesti hiphopi legendaarseim artist Cool D on välja tulnud uue meeleoluka suvehitiga «Suveaeg 2.0», milles teeb kaasa lauljatar Windy Beach aka Tuuli Rand. Loo produtsendiks on Dj Critikal.

Juba alates 1994. aastast muusikat teinud Cool D on oma karjääri jooksul välja andnud väga mitmeid suveteemalisi lugusid. Kui viimati võttis 2015. aastal singli ilmutanud räppar sõna tol hetkel tõsistel sotsiaalsetel teemadel, siis nüüd on ta tagasi oma ühe oma lemmikteema, suve juures.

Cool D kirjeldab uut lugu «Suveaeg 2.0»: «Suvi on teema, mis on mind alati muusika tegemise juures inspireerinud ning minu arvates sobivad mõnusad vanakooli funky sugemetega taustad just suve temaatikaga kõige paremini. Kes aga kuulata mõistab, leiab ka värskest loost omajagu sotsiaalset sisu. Lisaks on mulle alati meeldinud kaasata mahedaid naisvokaale, taaskord on võrratut häälematerjali pakkunud lauljatar Windy Beach, keda ehk mäletatatakse ka minu eelmise aasta singlist «Sinisilm». «Suveaeg 2.0» sai ainest praegusest aastaajast, nii et aknad lahti ja sume biit põhja!»

Foto: Erakogu

Cool D suvest inspiratsiooni saanud, varem ilmunud lugude nimekiri on päris pikk: «Suveaeg», «Kui ööd on valged», «Midagi sellist», «Suvi on käes», «Suveläpatis», «Ära siit» jpt. «Suveaeg 2.0» taaselustab oma eelkäija aastast 1995.

Möödunud aastal möödus 20 aastat Cool D esimese albumi «Oculo» ilmumisest, mida peetakse ka esimeseks teadaolevaks Eesti hiphop albumiks. Käesoleva ajani on Cool D ilmutanud kokku üheksa albumit. Hetkel valmistatakse uut albumit koos Kozy ja DJ Critikaliga.

«Suveaeg 2.0» on salvestanud, miksinud ja masterdanud Dj Critikal Midnote Records stuudios.

Foto: Erakogu

Cool D värsket singlit «Suveaeg 2.0» saab kuulata ja tasuta alla laadida siit.

Youtube link avaneb siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles