Ratnikov: avapoolaeg oli katastroof, ajudega peame trennis tööd tegema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia - HB Torshavn.
FC Levadia - HB Torshavn. Foto: Tairo Lutter

Kuigi FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov lootis alistada Euroopa liiga esimese kvalifikatsiooniringi kohtumises HB Torshavni vähemalt kolme väravaga, osutus reaalsus hoopis karmimaks. Lõpuks tuli õnnelik olla ka 1:1 tulemusega saadud viigi üle.

«Esimene poolaeg oli täielik katastroof. Ma ei tea, kas tõesti poistel oli peas midagi – ütlesime neile, et see ei tule kerge mäng, Fääri saared ikka oskavad jalgpalli mängida ja võitlevad, see on neil veres,» sõnas Ratnikov pärast kohtumist. Mängu esimene vähegi ohtlik võimalus tõi kohe Torshavnile ka värava, kui Rokur av Fløtum Jesperseni karistuslöök lendas kaitsjate rikošetist võrku.

Teise poolaja alguses tõi Ratnikov sisse Siim Lutsu ja mäng muutus. Just Luts tegi 65. minutil koos Daniil Ratnikoviga vasakul äärel eeltöö ja Pavel Marin saatis madala tsenderduse võrku. «Siim oli teise poolaja parim mängija, kohe tuli teravus ja tema äärest tekkis mitu-mitu võimalust. Aga me ei löönud jälle sisse! Viimast kontsentratsiooni ei ole. Kõik teavad, et üks võõrsil löödud värav annab palju,» kirus Ratnikov.

«Me mängime ju ikka paremini kui see võistkond. Minu jaoks oli küll üllatav, et nad mängisid tehnilist jalgpalli ja oskavad seda teha. Tark jalgpall – ja neil vedas ka. Tehnikat sa ei pane kuidagi nädala ajaga juurde, füüsiliselt ka eriti mitte. Aga ajudega on probleem, siin peab tööd tegema! Meil oli kaheksa-kümme võimalust, seda on päris palju,» tõdes Ratnikov.

«Kui joppab, siis joppab, kui ei joppa, siis ei joppa. Eesti liigas meil sel hooajal joppas, täna mitte,» lõpetas Ratnikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles