Jalgpalli otsepilt: Tammeka ja Sillamäe mängisid viiki

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liiga  17. vooru mängus leppisid Tartu Tammeka ja Sillamäe Kalev 0:0 viiki. 

POSTIMEHE TELEMÄNG

Tartu Tammeka – Sillamäe Kalev

Reedel, 1. juulil kell 19.00 Tartus Tamme staadionil

Kui Premium liiga esimesed neli meeskonda pidasid euromängude tõttu oma 17. vooru kohtumised juba aprillis, siis nüüd on kätte jõudnud tabeli keskmike ning teise poole meeskondade madistamised. Reedel sõidab liigatabeli viiendale Tartu Tammekale (22 punkti) külla seitsmendat positsiooni hoidev Sillamäe Kalev (17 punkti). 

Korra on tänavu juba kohtutud, kui 1. aprillil peetud matšis Tammeka nalja ei teinud ning purustas koduväljakul idavirulased koguni 4:0. Seni viimases voorus kaotas Tammeka võõrsil 4:1 JK Narva Transile, koduplatsil mänginud Kalevile näitas tulemusega 3:1 koha kätte Nõmme Kalju FC. Kuidas on meeskonnad eelmise nädala külmast dušist taastunud? Kas sillamäelased lahkuvad ülikoolilinnast teist korda järjest räsitutena? Kuidas mõjutab mängu sel hooajal kaks tabamust kirja saanud Tammeka ääremängija Rasmus Tautsi puudumine kollaste kaartide tõttu?

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Reedel saab näha, kas puhkus on meie jõuvarusid piisavalt täiendanud. Loodan, et mõlemad meeskonnad on EMist piisavalt inspiratsiooni saanud ja tuleb ilus mäng.»

Tammeka kaitsja Kaarel Kiidron: «Sillamäe lubas pärast eelmist kaotust, et järgmine kord Tartus näitavad, mis meestega on tegu. Vaatame siis.»

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Tammeka on näidanud ennast väga ohtliku võistkonnana. Nende tulemused tõestavad seda. Me ei oota kerget mängu ning valmistume kohtumiseks väga tõsiselt. Aga isegi siis, kui tuleb raske mäng, sihime võitu ning loodame koju minna kolme punktiga.»

Sillamäe kaitsja Igor Dudarev: «Tammeka mängib sel hooajal väga hästi ning on ebamugav vastane igale võistkonnale. Võidu saavutamiseks anname endast sada protsenti, et parandada oma tabeliseisu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles