Millised kotid on sel suvel trendikad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilsed naised stiilsete käekottidega.
Stiilsed naised stiilsete käekottidega. Foto: Vida Press

Kott on naisterahva igapäevane kaaslane ning saadab meid kõikjal – tööl, poes, kohvikus, teatris, külla või reisile minnes. 

MERIKH must ümbrikkott
MERIKH must ümbrikkott Foto: osta.ee

Ühe naise käekotis, ka väikeses, on tavaliselt peidus terve varandus. Kunagi ju ei tea täpselt, mida vaja läheb ja nii pakitaksegi igaks-juhuks-asju kaasa, et äkki läheb vaja.

Käekotid ei ole mitte ainult praktilised, vaid ka kaunid aksessuaarid. Lihtsalõikelise kleidi või kostüümi võib pilkupüüdev värviline kott imeliselt särama lüüa, kirjutab osta.ee moeblogi.

Tiina Andron Design, nahast käekott Tempo
Tiina Andron Design, nahast käekott Tempo Foto: osta.ee

Selle suve trendikamad kotid

  • Väikesed kotid on varustatud pika õlarihmaga, et kandja saaks ise otsustada, kas kasutab õlarihma või hoiab kotti hoopis käes.
  • Narmastega kotid ei ole mõeldud ainult boho-stiili juurde, vaid ka klassikaliste kostüümide ja kleitide juurde lõbusaks pilgupüüdjaks. Lisaks on narmastega kotid üha värvilisemad.
  • Oversized ümbrikkotid on olnud juba mitu hooaega moes ning purjetavad trendi laineharjal edasi.
  • Peokottidele on lisandunud üliväikesed kotid, mida

    STUUDIO NAHK Alexa Bag

    kutsutakse mobiilikottideks. Põhimõtteliselt ütleb juba nimigi, et sinna midagi rohkemat eriti ei mahuta.
  • Daamilikud kotikesed olid ka möödunud hooajal juba populaarsed, kuid jätkavad oma tõusuteed. Väikeste sangakestega daamikott ei ole enam emade ja vanaemade pärusmaa – haara üks selline julgelt endale käevangu!
  • Kettrihmaga kotid toovad ka argipäeva paraja annuse pidulikkust, sära ja hiilgust.

Leia see oma ja hää!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles