Bolti olümpia võib olla ohus (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Jamaica meistrivõistlustel.
Usain Bolt Jamaica meistrivõistlustel. Foto: SCANPIX

Mitmekordne olümpiavõitjast sprindiäss Usain Bolt vigastas Jamaica meistrivõistlustel 100 meetri distantsil reielihast ning see võib jätta mehe Rio de Janeiro olümpialt eemale.

100 meetri maailmarekordiomanik võitis hoolimata aeglasest stardist oma poolfinaali ajaga 10,04, kuid pidi Kingstoni staadionilt lahkuma paraku enne oodatud finaali. «Pärast eeljookse polnud mu reielihas kõige mugavam, samamoodi ka poolfinaalijärgselt. Seetõttu vaatas meistrivõistluste peaarst mind üle, kes diagnoosis esimese taseme lihasrebendi,» andis Bolt sotsiaalmeedia kaudu teada.

Rio olümpial 30-aastaseks saav Bolt tahab kindlasti võistelda 22. juulil Londoni Teemantliiga etapil, et näidata head vormi ning võita olümpial järjekordsed kolm kuldmedalit.

Endine maailmameister Yohan Blake võitis enda 100 meetri poolfinaali ajaga 9,95, kellele järgnesid Nickel Ashmeade 10,01 sekundiga ja Asafa Powell kolmandana ajaga 10,02.

Bolt, kellele kuulub 100 meetri maailmarekord 9,58, edestas poolfinaalis 0,1 sekundiga Senoj-Jay Givansit.         

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles