Staažikas ehitustarvete varas peitis ennast kappi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapp, kuhu kurjategija ennast peitis.
Kapp, kuhu kurjategija ennast peitis. Foto: G4S

Täna öösel kella ühe ajal sai G4Si juhtimiskeskus häiresignaali Jõhvis asuvast ehitustarvete kauplusest, kohale sõitnud patrullekipaaž pidas sissemurdja sündmuskohal kinni.

20. jaanuaril kell 1.10 said G4S patrullekipaaži turvatöötajad juhtimiskeskuselt teate, et Jõhvi ehitustarvete kauplusest tuli sissetungihäire, teatas G4Si pressiesindaja.

Kolme minutiga kohale jõudnud ekipaaž märkas ühel uksel muukimisjälgi, kuid uks ise oli lukus. Läbi ukseklaasi oli põrandal näha märgi jalajälgi. Liikudes mööda häireid andnud tsoone, avastasid turvatöötajad, et lahti on murtud paar kassaaparaati.

Varga ebaõnneks ei olnud kassades raha. Viimane häiresignaal tuli garderoobist, kus ühest riidekapist leitigi end sinna peitnud meesterahvas. Kapis peidus olnu juurest leiti kruvikeeraja, meesterahvas anti üle politseile. Kinnipeetu on G4Si turvatöötajatele ka varem ehitustarvete kauplustest vargustega vahele jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles