Endise striptiisitari nipid bikiinipiirkonna raseerimiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Endine striptiisitar jagab nippe, kuidas saada raseerimisega sile ja pehme bikiinipiirkond.  

Raseerimine on üsna ebamugav ja bikiinipiirkonda tekib väga kergesti nahaärritus, mis on valus ja üldse mitte ilus. Paljud naised lähevad seetõttu vahatama, sest selle tulemus on puhtam, aga teenus on kallim ja valusam.

Endine striptiisitar, kelle bikiinipiirkond oli põhimõtteliselt kogu aega tähelepanu keskpunktis, rääkis Cosmpolitanile, kuidas saada raseerimisega ilus ja puhas bikiinipiirkond.

  • Koori ja määri piirkonda beebiõliga enne, kui hakkad raseerima, sest see pehmendab karvu ja nahka.
  • Raseeri meeste žiletiga (4-teralisega) ja kasuta raseerimisgeeli. Need on eriti õrnatoimelised, sest nad on mõeldud näole.
  • Pärast raseerimist tupsuta nahale natukene piiritust, mis tapab bakterid ja sulgeb poorid
  • Viimaks kanna peale deodoranti (lõhnatu rulldeodorant sobib hästi). See hoiab su naha kuivana ja ennetab nahaärritust.

Endine striptiisitar kommenteerib: «Ma tantsisin neli aastat ja minu bikiinipiirkond oli alati veatu, kuigi ma raseerisin peaaegu iga päev. Ma postitasin need nipid oma Facebooki lehele ja sain pärast palju kirju naistelt, kes seda proovisid ja nad olid nii tänulikud nende nõuannete eest.»

Niisiis, kui tahad omale siledat bikiinipiirkonda, proovi neid nippe! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles