Hooldekodust kadunud 72-aastase Jaani elu võib ohus olla

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan.
Jaan. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Ida-Virumaal Vahtra hooldekodust lahkus laupäeval omavoliliselt 72-aastane Jaan, kes pole siiani naasnud. Politseil on alust arvata, et tema elu võib olla ohus.

Hooldekodu töötajate sõnul on nad laupäeva õhtust alates Jaani otsinud nii hooldekodu territooriumilt kui ka selle ümbrusest, paraku tulutult.

Politsei sai teate mehe kadumisest pühapäeva õhtul, misjärel alustati koheselt aktiivsete maastikuotsingutega. Samuti on mehe kirjeldus edastatud kõikidele politseipatrullidele, kes ümbruskonda kontrollivad. Politsei on kontrollinud ka läheduses asuvaid raviasutusi, ent paraku pole otsingud seni tulemust toonud.

Oma tervisliku seisundi tõttu ei orienteeru Jaan ümbruskonnas ega pruugi ümbritsevat adekvaatselt tajuda, mistõttu on politseil alust arvata, et tema elu võib olla ohus.

Jaan on ligikaudu 180 cm pikk, hallide lühikeste juustega ning kõhna kehaehitusega. Hooldekodust lahkudes kandis mees pruuni varrukateta kombinesooni ja jalas susse.

Kõigil, kes on Jaani pärast laupäeva näinud või omavad informatsiooni tema võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest viivitamatult teatada telefonil +372 5860 3806 või hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles