Rannameedikud on tohterdanud umbes pooltsadat inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S rannavalve. Foto on illustratiivne.
G4S rannavalve. Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Turvafirma G4S rannameedikud on sel hooajal Tallinna randades andnud esmaabi poolesajale inimesele, kes on enamasti teravate esemete otsa astunud.

Peamiselt tuleb tohterdada lõikehaavu, mis tõenäoliselt on põhjustatud klaasikildudest, ütles firma pressiesindaja Reimo Raja. Ta lisas, et peamiselt tuleb vetelpäästjatel tegeleda inimestega, kes on randa tulnud klaastaaraga või lemmikloomaga, kuid üldine olukord firma valvatavates avalikes supluskohtades on rahulik.

«Uppumisi pole õnneks olnud. Küll aga tuli 29. juunil vetelpäästjatel Harju järves päästa üks laps, kes hakkas supeldes vee alla vajuma. 3. juulil aitasid G4S rannavalvurid Pühajärvel kaldale kaks paadiseltskonda, kes olid tormiga järve peal hätta jäänud,» sõnas Raja.

Randade külastusrekord oli tänavu Pärnu rannas, mida jaanipühade järgsel nädalavahetusel külastas 6000 inimest ühes päevas. Pirita ranna rekordiks jäi 5000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles