9 märki, et su parim sõbranna on su hingesugulane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tõeline armastus ei pea alati romantiline olema.

Kas sinu parim sõbranna mõistab sind poole sõna pealt? Kas te naerate alati lakkamatult ja inimesed saadavad teile seetõttu kurje pilke? Võib olla sellepärast, et su parim sõbranna on su hingesugulane, vahendab Cosmopolitan. Siin on üheksa märki, et te ilmselt olete hingesugulased.

  1. Teil on alati lõbus, isegi kui te ei tee mitte midagi ja lihtsalt veedate koos aega. Samas on ta su ainus ja parim valik, kui tahad klubisse tantsima minna. Leia sõbranna, kelles oleks mõlemat.

  2. Su parim sõbranna ütleb sulle alati ausalt välja, mis ta arvab.

  3. Parim sõbranna ei ole kunagi su konkurent, kui asi puudutab kohtamist. Ta aitab sind, et saaksid oma väljavalituga kohtingule minna.

  4. Su parim sõbranna ei mõista sind mineviku pärast hukka. Ikka on juhtunud, et jõid mõnel õhtul liiga palju või oksendasid kogemata avalikus kohas, siis su parim sõbranna ei pane sind sellepärast piinlikkust tundma, vaid seisab vajadusel sinu eest.

  5. Kui üks teist on millegi pärast närvis, siis te annate sellest teisele märku. See tähendab, et kui su sõbranna teeb midagi, mis sulle ei meeldi, siis te saate selle üle rahulikult ja südamest arutada.

  6. Te sõnumeerite teineteisele sama palju. Sa ei pea ootama, et ta alles pärast kümnendat ülipikka kirja reageeriks.

  7. Sa võid täiesti ausalt välja öelda, mis sa sõbranna kaaslasest arvad, sest sa räägid südamest ja armastusest oma sõbranna vastu.

  8. Te kipute liiga kõvasti avalikes kohtades naerma, sest teil on alati koos lõbus, aga inimesed saadavad teile silmanurgast kurje pilke.

  9. Sa tead, kuidas oma parima sõbranna tuju tõsta. Te olete üksteisele toeks, kui midagi läheb halvasti ja teate, kuidas teise päeva rõõmsamaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles