Didier Deschamps: me tegime ajalugu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Deschamps.
Didier Deschamps. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondise peatreener Didier Deschamps ütles pärast võidetud poolfinaali sakslaste üle, et Saksamaa alistamisega tehti ajalugu. Lisaks tunnustas meeskonna tüür mängus kahe väravaga hiilanud Antoine Griezmanni.

«Meil on finaalini aega kolm päeva, mis on väga lühike aeg. Loomulikult astusime olulise sammu edasi, kuid kõige olulisem samm ootab ees pühapäeval. Me anname endast parima, et astuda pühapäevasele mängule vastu parimas võimalikus konditsioonis. Enne tänast me polnud ammu Saksamaad võitnud, kuid see ei tähendanud täna midagi – seetõttu tegime ajalugu. Me mängime finaalis ning seal ootab meid karikas. Kui näha kõrvalt oma mängijaid, millise kirega nad mängivad, siis alles mõtled, kui suurepärased nad kõik on,» sõnas Deschamps kokkuvõtvalt.

Loomulikult ei saanud rääkimata jätta ka meeskonna eest kaks korda võrku sahistanud Antoine Griezmannist. «Ta on hea mängija ning seda ta tõestas täna ka väljakul olles. Ta töötab väga palju, kaaslaseks Olivier Giroud. Antoine on väga oluline mängija, nagu ta oli terve hooaeg ka Atletico Madridi eest mängides. Sel finaalturniiril on ta löönud väravaid ning saanud teised mängijad enda ümber hästi kokku mängima,» lisas ta.

Lõpetuseks sõnas prantslaste loots, et neil on omad võimalused Portugali vastu, ent turniiri võõrustava riigina ei oma nad salapärast lisajõudu, mistõttu Saksamaa alistamine ei loe finaalis suurt midagi. «Me usume endasse, samuti Portugal,» ütles Deschamps.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles