Microsofti ärijuht pani lahkumisavalduse lauale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsofti endine ärijuht Kevin Turner
Microsofti endine ärijuht Kevin Turner Foto: SCANPIX

Maailma suurimas tarkvaraettevõttes viimased 11 aastat ärijuhi ametit pidanud Kevin Turner hakkab juhtima finantsettevõtet Citadel Securities, kirjutab Techradar.

Enne Microsofti suundumist tegi Turner karjääri Wal-Martis, alustades kassapidaja ametist, lõpetades asepresidendi positsioonil.

Turner oli Microsoftis võtmetähtsusega tippjuhiks, panustades peamiselt müügi-, turundus-, ja tootearendustöösse. Microsofti tegevjuhi Satya Nadella sõnul ei otsita talle uut asemikku, vaid tema ülesanded jagatakse laiali lausa viie inimese vahel.

Pärast seda kui Nadella võttis 2014. aastal Microsofti juhtimise Steve Ballmerilt üle, vahetas ta välja mitu juhatuse liiget ja tipptaseme juhti. Eelmise aasta juunis lahkusid ettevõttest endine Nokia juht Stephen Elop, strateegiajuht Mark Penn, tipptehnoloogiate eest vastutanud Eric Rudder ning ärilahenduste juht Kirill Tatarinov. Väidetavalt oli Turner Nadella kõrval üks kandidaate Ballmeri töökohale ning meeste omavahelised suhted ei olnud peale Nadella tüüri juurde asumist enam liiga sõbralikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles