Ajalooline Sepa jalgpallikeskus avatakse pühapäeval suurejoonelise festivaliga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Droonifoto valmivast Sepa jalgpallikeskusest.
Droonifoto valmivast Sepa jalgpallikeskusest. Foto: Maksim Mitrofanov

Ajaloolise ühisrahastuskampaania abil rajatud Sepa jalgpallikeskus avatakse sel pühapäeval ehk 10. juulil suurejoonelise avafestivaliga, mille kulminatsiooniks on Eesti suurim jalgpalli EM-finaali ühisvaatamine. Jalgpallifinaali kõrval astub staadionikontserdiga üles Daniel Levi ning palli panevad mängu Eesti koondise ja Tammeka retrostaarid.

«Sepa jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania oli igas mõttes piire nihutav ja fantastiliselt energiline projekt,» sõnas jalgpallikeskuse kampaaniajuht Kalle Paas. «Pühapäevane avafestival tuleb vähemalt sama vinge - me avame uue staadioni kõige ägedama jalgpallifestivaliga, mis Eestis nähtud,» lisas ta.

Uue staadioni väravad avatakse pärastlõunal kell kolm, mil pannakse käima perepäeva atraktsioonid ning avatakse tänusein kõikide ühisrahastuskampaania toetajate nimedega.

Päeva edenedes kohtuvad Eesti koondise ja JK Tammeka legendid, mängitakse 66-ruutmeetri suurusel LED-ekraanil FIFA16 konsoolimängu turniir, õhtuse programmi lükkab käima Daniel Levi staadionikontsert ning festival kulmineerub EM-finaal ühisvaatamisega Eesti suurimal LED-ekraanil.

Kampaania eestvedajad loodavad, et meeldejääv ühisrahastuskampaania ja avafestival annavad paljudele inspiratsiooni ja elamusi tulevikuks. «Me näeme EM-il Islandi näitel, kuidas väiksed kogukonnad suudavad pakkuda suuri emotsioone,» tõdes kampaaniajuht Paas. «Sepa jalgpallikeskuse idee on kantud täpselt samast vaimust - üheskoos on võimalik paljude noorte jalgpallurite unistusi ellu viia!»

Pühapäevase Ruutmeetrifestivali programm:

Foto: JK Tammeka

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas eelmise aasta 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist ja sellega toetada tuhandete Tartu noorte jalgpallurite unistusi.

Sepa jalgpallikeskuse avafestival on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles