Prokuratuur: mõrvamajast Stavropolis viidi minema väärtesemeid

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Militsionäärid Stavropolis maja juures, mille esimese korruse garaažist leiti kaheksa surnukeha.
Militsionäärid Stavropolis maja juures, mille esimese korruse garaažist leiti kaheksa surnukeha. Foto: SCANPIX

Venemaa prokuratuuri uurimiskomitee kinnitusel on Stavropolis olevast majast, kust leiti tapetult kaheksa inimest, viidud minema väärtasju.

«Praeguseks on hukkunute isikud tehtud kindlaks,» ütles telejaamale Pervõi Kanal uurimiskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin.

Markini kinnitusel on ohvrite seas allilmas tuntud Vladimir Slizajev (s 1950, Vene meedias ka Slezajev), kes operatiivandmete järgi tegeles illegaalse narkoäriga ja on korduvalt kohtulikult karistatud.

«Esialgsete uurimistöö käigus on tehtud kindlaks, et majast on varastatud materiaalseid väärtusi,» lisas Markin.

Stavropoli krai prokuröri vanemabi Ljudmilla Dulkina ütles meediale, et esialgsete andmete järgi on viidud minema väärismetallidest valmistatud juveelitooteid, mille väärtust alles püütakse kindlaks teha.

Stavropoli lendas prokuratuuri uurimiskomitee ülem Aleksandr Bastrõkin. Riigi peaprokurör Juri Tšaika tegi oma asetäitjale Ivan Sõdorukile ülesandeks lennata kohale ja hakata koordineerima korrakaitseorganite tööd veretöö uurimisel, vahendas RIA Novosti.

Kaks ja pool kuud tagasi erutas Vene avalikkust Kubanimaal Kuštševskaja staniitsas aset leidnud massimõrv, kus elu kaotas 12 inimest, nende seas kolm last. Uurimine tegi kindlaks ühe bande ja selle liikmed, kes olid kohalikke elanikke terroriseerinud aastaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles