Endise Google´i tippjuhi palkamispõhimõtted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google peakontor
Google peakontor Foto: Erakogu

Oma muljetavaldava karjääri jooksul Google´is, Merrill Lynchis ja Amazonis töötanud Sukhinder Singh Cassidy rääkis New York Timesile antud intervjuus, milliseid kandidaate ta töövestlustel eelistab.

Cassidy selgitas, et kuigi ta üritab palkamisel välja sõeluda kõige nutikamad kandidaadid, ei tähenda see, et nad oleks alati ka kindlasti kõige sobilikumad töökohta täitma.

«Mulle meeldivad kõige rohkem kandidaadid, kes on targad, kuid samal ajal suudavad keskenduda enda asemel ettevõtte huvidele,» selgitas praegu videokeskkonda Joyus juhtiv Cassidy.

«Sellega on võimalik minu austus väga kiirelt välja teenida. See on hea tunne, kui sa leiad kellegi, kes on väga võimekas ja tark, kuid oskab samal ajal näidata üles ka teatud tasemel alandlikkust ehk mõistab enda kohta ökosüsteemis. Ma olen pidanud tegelema väga paljude inimestega, kes on küll väga targad, kuid samal ajal ka egoistid. See on minu jaoks väga frustreeriv.»

Google´i endisel tippjuhil on ka üks lemmikküsimus, mida ta armastab igal intervjuul kandidaatidele esitada: «Mis annab sulle energiat juurde ning mis sult seda ära võtab?»

«See annab mulle palju väärtuslikku informatsiooni selle kohta, mida inimestele meeldib teha ning milles nad end tugevana tunnevad,» selgitas Cassidy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles