Pildid ja video: Downing Streetilt lahkumise staariks oli Cameronide viieaastane tütar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühendkuningriik sai eile uue peaministri, kelleks on seni siseministri ametis olnud Theresa May, kes asub elama Londonis Downing Street 10 asuvasse peaministri residentsi.

Nüüdseks endine peaminister David Cameron kolis eile residentsist koos oma perega välja ja poseeris hüvastijätuks meediale, edastab Daily Mail.

Cameroni sõnul veetis tema ja ta pere Downing Street 10 majas kuus erakordset aastat.

Lahkumisel ei olnud staariks mitte David Cameron ega tema naine Samantha Cameron, vaid nende viieaastane tütar Florence Cameron. Perre kuuluvad veel 12-aastane Nancy Cameron ja kümnene Elwen Cameron.

Tundus, et Florence`il oli kahju lahkuda talle armsaks saanud kohast, sest ta näol oli vahepeal näha pettumust ja kurbust.

Florence sündis perre kui ta isa oli juba peaminister ja pere elas Downing Streetil. Seega on ta veetnud kogu oma senise lapsepõlve Downing Street 10 majas.

David Cameron meenutas oma lahkumiskõnes, kuidas lapsed lõid jalaga punaseid  suuri kaste, milles olid ta töödokumendid. Ekspeaministri sõnul olevat Florence ükskord ühte sellisess kasti pugenud ja palunud teda välisvisiidile kaasa võtta. Cameroni teatel ei pea ta enam tegelema peaministri dokumentide ja punaste kastidega.

Briti uuel peaministril Theresa Mayl lapsi ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles