Mõnnakmäe peatus alagrupis

Enn Hallik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julija Mõnnakmäe on küll saalivõrkpallur, kuid ei öelnud ära ka kodurannas peetavast tudengite MM-ist.
Julija Mõnnakmäe on küll saalivõrkpallur, kuid ei öelnud ära ka kodurannas peetavast tudengite MM-ist. Foto: Tanel Pihelgas

Pärnu rannas jätkuvatel üliõpilaste rannavõrkpalli maailmameistrivõistlustel lõppesid alagrupiturniirid, ainsal pärnakal, koos tallinlanna Kristi Nõlvakuga mängival Julija Mõnnakmäel jätkutabelisse pääseda ei õnnestunud.

Mõnnakmäe ja Nõlvak kaotasid avaringis 0:2 (16:21, 14:21) Prantsuse paarile Chamereau/Lusson ja teise mängu samuti 0:2 (14:21, 15:21) Valgevene duole Shalayeuskaja/Siakretava.

Kui need vastased kuulusid sel turniiril reitingult esikümnepaari, kellele 32 esinduse seas 25ndana paigutatud Mõnnakmäel/Nõlvakul oligi eeldatavalt raske vastu saada, siis kolmanda alagrupivastase Hiina paari B.H.Qu/W.Xu vastu loodeti võitu. See taganuks jätkamise play-off’is, paraku tuli ka tolles mängus kaotus 0:2 (17:21, 18:21).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles