Stavropoli veretöö motiiviks oli raharööv

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Stavropolis, milles tapeti 8 inimest.
Maja Stavropolis, milles tapeti 8 inimest. Foto: SCANPIX

Stavropoli üleeilset veretööd uurivad spetsialistid peavad praeguste andmete järgi peamiseks versiooniks röövimist.

Lõuna föderaalringkonna uurimiskomitee ja Vene prokuratuuri Põhja-Kaukaasia uurimiskomitee spetsialistid oletavad, et kurjategijate eesmärgiks oli omastada raha, vahendas Interfax.

«Tapmiste peamine motiiv oli raha. Vaadatakse läbi versioon röövkallaletungist majaperemehele eesmärgiga omastada suuri rahasummasid,» rääkis allikas.

Mitšurini tänava majas ja selle ümber jätkub uurimistöö. Komsomolskaja Pravda korrespondendi sõnul on majal kõrge aed, automaatselt avatavad-suletavad väravad, videovalve ja kurjad koerad.

Kohalikud uurijad käisid intervjuus KP-le välja mõtte, et tapetud Vladimir Slizajev (60) pidi kedagi ründajatest tundma ja endale lähedale laskma.

Väljaande andmetel oli tegemist professionaalsete tapjatega, kuid seifi avasid nad robustselt ehk ebaprofessionaalselt. Uurijate sõnul oli majas koguni kaks seifi, millest ühte avada ei suudetud. Just selles oli hulgaliselt briljante.

Reedel leiti Stavropoli ühe eramu garaažist viie mehe ja kolme naise surnukehad. Kõik olid lastud maha Makarovi püstolist. Ellu jäid majas viibinud 8-aastane poiss ja ligi kahenädalane beebi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles