Olympic müüs Hiltoni hotellihoone 48 miljoni euro eest (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilton Tallinn Park hotell.
Hilton Tallinn Park hotell. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Olympic Entertainment Group (OEG) müüs Tallinnas juunikuus avatud hoone, milles asuvad Hilton Tallinn Park hotell ja Olympic Park Casino, 48 miljoni euro eest East Capitalile.

«Meie jaoks on see aastaid väldanud arendusprojekt nüüd saanud väärika punkti,» oli OEG juhatuse esimees Madis Jääger rahul sõlmitud tehinguga ning lisas, et kinnisvara omamine ei ole kontserni jaoks kunagi olnud eesmärk omaette. «Olympic on ennekõike ikkagi turismi- ja meelelahutusettevõte ning see tehing aitab meil veelgi paremini keskenduda oma põhitegevuse arendamisele,» rõhutas Jääger.

OEG saab tehingust ligikaudu 17 miljonit eurot tulu.

East Capital Real Estate tegevjuht Madis Raidma ütles, et tegemist on vaieldamatult märgilise objektiga kogu regiooni kinnisvaraturul. «See sobib kõigi näitajate poolest väga hästi meie niigi esinduslikku investeeringute portfelli,» märkis Raidma.

OEG kontserni kuuluvad ettevõtted jätkavad hotelli ja kasiino pikaajalise operaatori ja varade omanikuna. 

Tehingut nõustasid Triple Net Capitali juhtivpartner Heiti Riisberg ja advokaadibüroo Primus müüja poolelt ning advokaadibüroo Raidla Ellex ja audiitorbüroo Ernst & Young ostja poolelt. Tehingut finantseerib Swedbank.

Tehingu lõpuleviimine sõltub tavapäraste tingimuste täitmisest, sh Eesti konkurentsiameti heakskiidu saamisest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles